Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- butter, to grease
- 120 g caster sugar
- 5 eggs, room temperature
- 1 tsp natural vanilla extract
- 120 g self-raising flour
Chocolate icing
- 220 g pure icing sugar
- 20 g cocoa powder
- 100 g milk
Assembly
- 200 g pouring (whipping) cream
- 120 g desiccated coconut
- 6 - 8 tbsp jam, of choice
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2114.2 kJ / 505.3 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 71.8 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 244.4 mg
Alternatieve recepten
Mini Jamaican style ginger bundts
25 Min
Caramel peach brioche
2h 15min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Apricot Danish slice
40min
Soft cinnamon doughnuts
50 Min
Chocolate hot cross buns
2 godz. 40 min
Boston Bun
2h 45 min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min
Edna's lemon curd teacake
40min
Cinnamon buns
3 Std. 5 Min