Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tempered chocolate
- 300 g dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)
Caramel filling
- 250 g caster sugar
- 130 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1030 g water
- 30 g butter
- 50 g milk chocolate
- 50 g vinegar
- 15 hazelnuts, without skin, plus extra for any additional moulds
- edible gold leaf
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 12.3 mg
Alternatieve recepten
Peanut brittle
1h 30min
Caramel peach brioche
2 Std. 15 Min
Traditional Kaiser rolls
26 Std. 35 Min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Double Vanilla Ice Cream
12h
Piccalilli
720u. 35min
Grissini with Parmesan and Herbs
5hod. 10min
Coffee Candy
25 min
Banoffie pie
26hod. 30min
Chocolate and strawberry domes
51h
Aquafaba meringue kisses
2h 30 min