Apparaten en Accessoires
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 30min
15 pieces
Ingrediënten
Tempered chocolate
-
dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)300 g
Caramel filling
-
caster sugar250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
water1030 g
-
butter30 g
-
milk chocolate50 g
-
vinegar50 g
-
hazelnuts, without skin plus extra for any additional moulds15
-
edible gold leaf
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
12.3 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
671.1 kJ /
159.8 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
6.3 g
Koolhydraten
14.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Mixed berry pavlova stack
5u. 30min
"To die for" mini pavlovas
2u. 40min
Salted caramel sauce
40min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2u.
Paris–Brest with praline cream
26u.
Tempered Chocolate
40min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6u. 10min
Chocolate ganache
20min
Choux pastry
1u.
Non Stick Paste
5min
Lemon curd
20min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2u. 40min