Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tempered chocolate
- 300 g dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)
Caramel filling
- 250 g caster sugar
- 130 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1030 g water
- 30 g butter
- 50 g milk chocolate
- 50 g vinegar
- 15 hazelnuts, without skin, plus extra for any additional moulds
- edible gold leaf
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 12.3 mg
Alternatieve recepten
Neapolitan pizza
1 Std. 30 Min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72 Std.
Sweetened condensed milk
35 min
Caramel Éclairs
2h 25min
Biscoff Spread
10min
Raspberry and vanilla marshmallows
2 Std. 15 Min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Cooked mayonnaise
5 Min
Brioche burger buns
2 godz. 10 min
Salted caramel sauce
40 min
Lemon curd (TM6)
15 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 min