Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tempered chocolate
- 300 g dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)
Caramel filling
- 250 g caster sugar
- 130 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1030 g water
- 30 g butter
- 50 g milk chocolate
- 50 g vinegar
- 15 hazelnuts, without skin, plus extra for any additional moulds
- edible gold leaf
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 12.3 mg
Alternatieve recepten
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Walnut Brittle
1 godz. 30 min
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Pesto Star Bread
2h 50min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Salted caramel sauce
40min