Apparaten en Accessoires
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 30min
15 pieces
Ingrediënten
Tempered chocolate
-
dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)300 g
Caramel filling
-
caster sugar250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
water1030 g
-
butter30 g
-
milk chocolate50 g
-
vinegar50 g
-
hazelnuts, without skin plus extra for any additional moulds15
-
edible gold leaf
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
12.3 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
671.1 kJ /
159.8 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
6.3 g
Koolhydraten
14.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Caramel toffees
2u.
Persimmon fruity dream
10min
Brandy snaps
30min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Geen beoordelingen
Chilli crunch (TM6)
30min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7u. 30min
Profiteroles
2u.
Crème pâtissière
15min
Espresso caramel sauce
45min
Lemon meringue cupcakes
1u. 30min
Hokey pokey ice cream
28u. 25min
Fruit coulis
10min