![Espresso caramel sauce Espresso caramel sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0f50788f-6114-473b-aad7-7cf0d78ee940/Derivates/01ed8c10-113a-4afd-b272-c8d0e21bf649.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g white sugar
- 100 g brewed espresso coffee, cooled
- 1 tsp lemon juice (see Tips)
- 30 g cold butter,in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
- 130 g pouring (whipping) cream
- 1000 g water
- 1 tbsp white vinegar
- Voeding
- per 360 g
- Calorieën
- 6878.1 kJ / 1643.9 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 255.7 g
- Vetten
- 72.6 g
- Verzadigd vet
- 45.4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 109.5 mg
Alternatieve recepten
"To die for" mini pavlovas
2h 40min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 40 Min
Caramel syrup
25 Min
Vegetable trimming stock
2 Std.
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35min
Salted caramel sauce
40min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Cooked mayonnaise
5min
Lemon curd (TM6)
15 Min