Espresso caramel sauce
TM6

Espresso caramel sauce

4.5 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g white sugar
  • 100 g brewed espresso coffee, cooled
  • 1 tsp lemon juice (see Tips)
  • 30 g cold butter,in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
  • 130 g pouring (whipping) cream
  • 1000 g water
  • 1 tbsp white vinegar

Voeding
per 360 g
Calorieën
6878.1 kJ / 1643.9 kcal
Eiwitten
3.1 g
Koolhydraten
255.7 g
Vetten
72.6 g
Verzadigd vet
45.4 g
Vezels
0 g
Natrium
109.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten