Apparaten en Accessoires
Espresso caramel sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
360 g
Ingrediënten
-
white sugar250 g
-
brewed espresso coffee cooled100 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
cold butter in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 360 g
Natrium
109.5 mg
Eiwitten
3.1 g
Calorieën
6878.1 kJ /
1643.9 kcal
Vetten
72.6 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
45.4 g
Koolhydraten
255.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Salted caramel sauce
40min
Strawberry and meringue semifreddo
12u. 15min
Vegan fruity dream (TM6)
5min
Inverted Sugar Syrup
4u. 20min
Candied Almond
10min
Creamy vanilla yoghurt
13u.
Honeycomb
1u. 30min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2u.
Caramel Sauce
1u. 30min
Caramel sauce
1u. 30min
Homemade Custard
15min
Fruity dream
10min