Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g white sugar
- 100 g brewed espresso coffee, cooled
- 1 tsp lemon juice (see Tips)
- 30 g cold butter,in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
- 130 g pouring (whipping) cream
- 1000 g water
- 1 tbsp white vinegar
- Voeding
- per 360 g
- Calorieën
- 6878.1 kJ / 1643.9 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 255.7 g
- Vetten
- 72.6 g
- Verzadigd vet
- 45.4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 109.5 mg
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49h 5 min
Crème pâtissière
15min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 Min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Candied Almond
10min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 Min
Almond toffees
1h 45min
Caramel sauce
1 Std. 30 Min
Strawberry and meringue semifreddo
12 Std. 15 Min
Lemon curd (TM6)
15min
Banana Nice cream
5 Min