Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel sauce
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 30 g water
- 1 tsp lemon juice (see Tips)
- 30 g unsalted butter, chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
Salted caramel ice cream
- 500 g milk
- 150 g pouring (whipping) cream
- 25 g white sugar
- 5 egg yolks
- 1 tsp sea salt flakes
Hazelnut praline
- 220 g toasted hazelnuts, without skins
- 250 g white sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
Crème brûlée
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 vanilla pod, seeds scraped and reserved
- 50 g malt extract
- 50 g caster sugar
- 7 egg yolks
- water, for baking
- caster sugar, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3549.9 kJ / 845.2 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 70.1 g
- Vetten
- 60.9 g
- Verzadigd vet
- 33.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 199.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringues
5 godz.
Traditional crème brûlée
25h
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25j 20 menit
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Raspberry soufflés
1h 35min
Peaches in white wine syrup
4h
Croissants
16h
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 Min
Lemon and elderflower ombre cake
5h 30min
Taleggio cheese sauce
10min
Crème caramels
7hod. 45min