Apparaten en Accessoires
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
30 portions
Ingrediënten
Choux puffs
-
water250 g
-
salt1 pinch
-
salted butter cut into pieces120 g
-
potato starch70 g
-
white rice flour (see Tips)90 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
Swiss meringue
-
white sugar100 g
-
egg whites2
-
lemon juice1 tsp
-
vanilla bean split into halves lengthways and seeds scraped½ tsp
-
salt1 pinch
-
natural pink food colouring (optional)1 - 2 drops
-
pure icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
50.2 mg
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
310.7 kJ /
74.3 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pavlova
6u.
Spiced cherry brioche wreath
2u. 20min
Profiteroles
2u.
Vanilla ice cream
12u.
Chocolate ganache
20min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Choux pastry
1u.
Strawberry and rose water macarons
2u. 50min
Twice-cooked pork belly with lentils
5u. 30min
Pavlova towers
4u. 30min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min
Lemon and white chocolate lava cakes
30min