Apparaten en Accessoires
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
30 portions
Ingrediënten
Choux puffs
-
water250 g
-
salt1 pinch
-
salted butter cut into pieces120 g
-
potato starch70 g
-
white rice flour (see Tips)90 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
Swiss meringue
-
white sugar100 g
-
egg whites2
-
lemon juice1 tsp
-
vanilla bean split into halves lengthways and seeds scraped½ tsp
-
salt1 pinch
-
natural pink food colouring (optional)1 - 2 drops
-
pure icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
50.2 mg
Eiwitten
1.4 g
Calorieën
310.7 kJ /
74.3 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Vanilla bean marshmallows
2 Std. 15 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Strawberry jam
55 Min
Chocolate ganache
20 Min
Choux pastry
1 Std.
The Great Aussie "bite"
8 Std. 35 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Cheat's mascarpone
22 Std.
White chocolate mousse cups
3 Std. 35 Min
Salted caramel sauce
40 Min
Milk bread (Challah)
2 Std. 20 Min
Almond addiction
1 Std.