Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buchteln
- 220 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g caster sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 180 g unsalted butter, softened, cut into pieces
- 330 g baker's flour, plus extra to dust
- 2 egg yolks
- 1 pinch sea salt
- 1 lemon, zest only, no white pith
- oil, to grease
- 12 tbsp jam (approx. 200 g - see Tips)
Vanilla custard
- 250 g milk
- 250 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks
- 1 - 2 tbsp rum, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste
- 20 g cornflour
- 50 g caster sugar
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1859.1 kJ / 444.3 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 50.1 mg
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Caramel peach brioche
2h 15min
Croissants
16h
Sweet breakfast bread
1 godz. 30 min
Footy finals hot dogs
1 Std. 40 Min
Strawberry and meringue semifreddo
12 Std. 15 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 godz. 40 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35 Min
Traditional crème brûlée
25h
Cinnamon buns
3h 5 min