![Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls) Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d01b12fdd65d3894c607a04921a726b3/Derivates/f2c20d43125a8b9456353e9cd70de0c797f6f531.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buchteln
- 220 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g caster sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 180 g unsalted butter, softened, cut into pieces
- 330 g baker's flour, plus extra to dust
- 2 egg yolks
- 1 pinch sea salt
- 1 lemon, zest only, no white pith
- oil, to grease
- 12 tbsp jam (approx. 200 g - see Tips)
Vanilla custard
- 250 g milk
- 250 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks
- 1 - 2 tbsp rum, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste
- 20 g cornflour
- 50 g caster sugar
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1859.1 kJ / 444.3 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 23.7 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 50.1 mg
Alternatieve recepten
Tangzhong milk bread
2h 45 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Beef stock paste
3h
Ham and cheese cruffins
3h
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5小时 35 分钟
Paris–Brest with praline cream
26 Std.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Mini chocolate bundts
45 Min
Cinnamon buns
3h 5 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min