Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 220 g caster sugar
- 300 g self-raising flour
- 200 g grapeseed oil (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 160 g water
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 eggs, separated
- 1 pinch cream of tartar
- 1 pinch salt
Raspberry cream
- 200 - 250 g pouring (whipping) cream
- 70 g raspberry jam, strained (approx. 100 g before straining - see Tips)
- fresh raspberries, for decorating
- edible flowers, for decorating (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1824.3 kJ / 434.4 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 243.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Portuguese-style custard tarts
40min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min
Choux pastry
2h
Seeded pastry
Keine Bewertungen
Granini slice
2h 15min
Yoghurt cake
1h 40 min
Jaffa madeleines
30min
Radish cakes
1h 5min
Rosewater madeleines
30min
Coconut butter cake
1h
Pandan chiffon cake
5h 15min