Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 220 g caster sugar
- 300 g self-raising flour
- 200 g grapeseed oil (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 160 g water
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 eggs, separated
- 1 pinch cream of tartar
- 1 pinch salt
Raspberry cream
- 200 - 250 g pouring (whipping) cream
- 70 g raspberry jam, strained (approx. 100 g before straining - see Tips)
- fresh raspberries, for decorating
- edible flowers, for decorating (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1824.3 kJ / 434.4 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 27.3 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 243.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandan chiffon cake
5h 15min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 Std.
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1h 10min
Red bean ice cream
29h 50min
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Pineapple buns
9h 50min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Simple chocolate hazelnut cake
1h 15min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Mango pudding
12h 15min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Classic lemon tart
3hod. 10min