Apparaten en Accessoires
Raspberry chiffon cake
Voorbereiding 25min
Totaal 5u. 15min
12 portions
Ingrediënten
Cake
-
eggs7
-
self-raising flour300 g
-
grapeseed oil (see Tips)200 g
-
lemon juice40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water160 g
-
caster sugar220 g
-
cream of tartar1 pinch
-
salt1 pinch
Raspberry cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 - 250 g
-
raspberry jam strained (approx. 100 g before straining - see Tips)70 g
-
fresh raspberries for decorating
-
edible flowers for decorating (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
243.2 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1824.3 kJ /
434.4 kcal
Vetten
27.3 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
7.5 g
Koolhydraten
41 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
German Cookies
1h 10min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1h 10min
Pandan chiffon cake
5h 15min
Jaffa madeleines
30min
Apple shortcake
1h 50min
Portuguese-style custard tarts
40min
Coconut coffee crunch
24h 20min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 40min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Super Soft Cinnamon Rolls
1h 35min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Strawberry jelly slice
2h 40min