Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g fresh ginger, peeled
- 80 g soy sauce
- 50 g hoisin sauce
- 50 g honey
- 50 g Chinese cooking wine
- 30 g brown sugar
- 1 tsp Chinese five spice
- salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1682.9 kJ / 400.7 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 97.6 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Authentic Meat Floss
1h 40 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Mapo tofu
15 Min
Pork and prawn dumplings
55 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min