Apparaten en Accessoires
Char siew sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
fresh ginger peeled20 g
-
soy sauce80 g
-
hoisin sauce50 g
-
honey50 g
-
Chinese cooking wine50 g
-
brown sugar30 g
-
Chinese five spice1 tsp
-
salt to taste
-
ground white pepper to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
1682.9 kJ /
400.7 kcal
Vetten
2.8 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
97.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Essentials
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2u.
Yam Rice
45min
Kaya (coconut jam)
1u. 10min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1u.
Char siu bao pork buns
6u. 35min
Luo bo gao (radish cakes)
25u. 20min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1u. 45min
Vinegar Pork Knuckle
3u. 15min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2u. 45min