Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g fresh ginger, peeled
- 80 g soy sauce
- 50 g hoisin sauce
- 50 g honey
- 50 g Chinese cooking wine
- 30 g brown sugar
- 1 tsp Chinese five spice
- salt, to taste
- ground white pepper, to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 1682.9 kJ / 400.7 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 97.6 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50 min
Hong Kong-style roast pork belly
10u.
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Luo bo gao (radish cakes)
25sa 20 dk
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min