Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 20 g vegetable oil
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 2 dried red chillies
- 2 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
- 20 g red chilli oil (see Tips)
- 40 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 700 - 900 g water
- 1 tsp dark soy sauce
- ½ tsp white sugar
- ½ tsp salt
- 100 g sweet potato noodles (see Tips)
- 300 g beef fillet, cut into thin slices
- 100 g fresh bean sprouts
- fresh coriander, for garnishing
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 5382 kJ / 1281.4 kcal
- Eiwitten
- 75.6 g
- Koolhydraten
- 109.8 g
- Vetten
- 57.8 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 10.6 g
- Natrium
- 1970.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kung Pao chicken
1h 30min
Curry laksa
45min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Thai red pork curry
35min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Beef rendang
1h 55 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Kimchi chicken
35min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min