
Apparaten en Accessoires
Beef madras
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 30min
4 portions
Ingrediënten
-
boiling water100 g
-
fresh coconut flesh grated (see Tips)100 g
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
tamarind paste (see Tips)30 g
-
canned tomatoes200 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
fresh long red chilli trimmed, 1 cut into thin slices, for garnishing2
-
ghee (see Tips)1 tbsp
-
fresh curry leaves10
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
Madras powder (see Tips)2 tbsp
-
beef chuck steak cut into cubes (2 cm)750 - 800 g
-
salt1 tsp
Voeding per 1 portions
Calorieën
449.3 kcal /
1887.3 kJ
Eiwitten
47.6 g
Vetten
22.6 g
Koolhydraten
12.8 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
9.8 g
Natrium
1248.2 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Flavours of India
98 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland