Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g white rice
- water, for soaking
- 100 g dried mung beans (see Tips)
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 60 g fish sauce
- 60 g white vinegar
- 125 g unsweetened coconut water
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tbsp lime juice
Pork and prawn filling
- 500 g water
- 200 - 250 g boneless skinless pork belly
- 150 g peeled raw prawns
- 1 pinch salt
Crêpes
- 300 g water
- ½ tsp ground turmeric
- 50 g coconut cream
- oil, for frying
- ½ brown onion, cut into slices
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 200 g fresh bean sprouts
- 6 - 8 lettuce leaves
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh mint leaves, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1351.3 kJ / 321.7 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 910.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Gado gado
1h
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26sa 50 dk
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min
Wonton soup
1h
Pork belly ramen
4h 10 min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Okonomiyaki
30min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Curry laksa
45 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min