Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 40 g celery, cut into pieces
- 40 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tsp salt
- 250 g mince (pork, chicken or beef)
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp light soy sauce
- ½ tsp ground white pepper
- 2 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 package dumpling wrappers (30 pieces - see Tips)
- water
- 600 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 148.6 kJ / 35.4 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 177.5 mg
Alternatieve recepten
Pan-fried pork buns
2 Std.
Wonton soup
1j
Korean fried chicken
4h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1j
Wonton wrappers
55 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Wonton soup (pork)
45min
Okonomiyaki
30min
Cha gio (spring rolls)
55 Min