
Apparaten en Accessoires
Wonton soup
Voorbereiding 35min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
Wontons
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
spring onion/shallot white part only1
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves (optional)½ - 1
-
fresh coriander leaves, stems and roots, cut into thirds (see Tips)1 sprig
-
pork mince broken into pieces120 g
-
peeled raw prawns120 g
-
egg separated1
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
peanut oil for greasing
-
wonton wrappers20 - 30
Broth
-
dried shiitake mushrooms20 g
-
boiling water for soaking
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
spring onions/shallots white part only2
-
peanut oil1 tbsp
-
water1100 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
fish sauce1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
bok choy thinly sliced140 g
-
canned bamboo shoots drained35 g
-
fresh long red chilli sliced, for garnishing (optional)
Voeding per 1 portion
Calorieën
353.6 kcal /
1484.9 kJ
Eiwitten
21 g
Vetten
15.5 g
Koolhydraten
30.9 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
3.6 g
Natrium
1591.9 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Soups for all seasons
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland