Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 2 tbsp olive oil
- 2 tsp dried instant yeast
- 2 tbsp white sugar
- 300 g baker's flour
- 170 g warm water
- 1 tsp salt
- 2 tsp baking powder
Salmon
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 100 g soy sauce
- 120 g mirin (see Tips)
- 50 g honey
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 700 g hot water
- baker's flour, for dusting
- ½ Lebanese cucumber, cut into matchsticks
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 spring onions/shallots, cut into long, thin slices
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1898.6 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 59.9 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1597.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Green onion flatbreads
55min
Naan bread
2h 40 min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Gozleme
1h 40min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 Std. 15 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min