Apparaten en Accessoires
Teriyaki salmon bao
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 50min
6 portions
Ingrediënten
Dough
-
olive oil2 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar2 tbsp
-
baker's flour300 g
-
warm water170 g
-
salt1 tsp
-
baking powder2 tsp
Salmon
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
soy sauce100 g
-
mirin (see Tips)120 g
-
honey50 g
-
skinless salmon fillets (approx. 150 g each)2
-
hot water700 g
-
baker's flour for dusting
-
Lebanese cucumber cut into matchsticks½
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots cut into long, thin slices2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
1597.6 mg
Eiwitten
18 g
Calorieën
1898.6 kJ /
452 kcal
Vetten
15.3 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
59.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Simply Delicious
88 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Wonton soup
1 Std.
Fresh pasta dough
1 Std.
Gozleme
1 Std. 40 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Peking-style duck pancakes
8 Std. 50 Min
Prawn wontons
2 Std.
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 Std. 20 Min
Char siew sauce
10 Min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35 Min
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min