Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Savoiardi biscuit
- 6 eggs, separated
- 2 pinches sea salt
- 180 g caster sugar
- 150 g plain flour
- 60 g cornflour
Mango and passionfruit
- 250 g water
- 800 g fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)
- 130 g caster sugar
- 2 - 3 tbsp fresh passionfruit pulp, or canned passionfruit pulp
- 2 eggs
- 500 g mascarpone cheese, room temperature
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2443 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 330.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 godz. 35 min
Portuguese-style crème brûlée
25 Min
Brioche fruit tarts
4 Std.
Banoffee tartlets
1h 45min
Dim sum 'Shao mai'
2 Std.
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Black forest cake
5 Std.
Pasta alla puttanesca
35 Min
Crème brûlée
7 Std.
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Spanish flan
7h 55min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 godz.