Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Savoiardi biscuit
- 6 eggs, separated
- 2 pinches sea salt
- 180 g caster sugar
- 150 g plain flour
- 60 g cornflour
Mango and passionfruit
- 250 g water
- 800 g fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)
- 130 g caster sugar
- 2 - 3 tbsp fresh passionfruit pulp, or canned passionfruit pulp
- 2 eggs
- 500 g mascarpone cheese, room temperature
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2443 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 330.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu
5 godz. 20 min
Brioche fruit tarts
4 Std.
Hazelnut torte
3h 15min
Golden baklava
25 godz. 25 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Frangipane cake
1 Std. 45 Min
Coppa del nonno
5min
Baked cherry crumble cheesecake
1 Std. 25 Min
Scroll bundt cake
2h 40min
Pistachio cake
1h 10min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 Std.