
Apparaten en Accessoires
Savoiardi with mango and passionfruit
Voorbereiding 30min
Totaal 2u. 10min
8 portions
Ingrediënten
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
582 kcal /
2443 kJ
Eiwitten
16 g
Vetten
26 g
Koolhydraten
73 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
14.6 g
Natrium
330.9 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland