Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Labne
- 1000 g Greek-style natural yoghurt
Gingernut base
- 125 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 250 g gingernut biscuits, broken into pieces
- 80 g shredded coconut
Labne filling
- 250 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp gelatine powder
- 60 g icing sugar
Mango topping
- 300 g frozen mango, cut into pieces
- 2 tbsp caster sugar
- 125 g water
- 3 tsp gelatine powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1273.8 kJ / 303.3 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 105.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Magic bean chocolate cake
1h 40min
Cloudy apple cider jelly
5h
Pineapple passionfruit tart
4 godz. 30 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55 min
Tuna empanadas
2h
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 menit
Peach and plum upside-down cake
50 Min
Savoury crêpes
45 Min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Polish crêpes
3h 35min