Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Labne
- 1000 g Greek-style natural yoghurt
Gingernut base
- 125 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 250 g gingernut biscuits, broken into pieces
- 80 g shredded coconut
Labne filling
- 250 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp gelatine powder
- 60 g icing sugar
Mango topping
- 300 g frozen mango, cut into pieces
- 2 tbsp caster sugar
- 125 g water
- 3 tsp gelatine powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1273.8 kJ / 303.3 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 26.3 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 105.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Floating islands
1h
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
Banoffee tartlets
1h 45min
Chocolate Frangelico® gelato
28h
Almond tuiles
30min
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27 godz.
Caramel, date and walnut bundt
1h 15 min
Frozen mojito cheesecake
24 godz. 25 min