Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- extra virgin olive oil, to grease
- 70 g white rice
- 250 g water
- 2 ½ tsp dried instant yeast
- 1 tsp white sugar
- 250 g gluten free plain white flour, plus extra to dust (see Tips)
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 tsp sea salt
Assembly
- 3 tbsp pizza sauce
- 100 g cheddar cheese, grated
- 50 g ham
- pineapple pieces, to garnish
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 390.6 kJ / 93.4 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 219.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Gluten free rough puff pastry
1h 15 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free breakfast pizza
1h 20min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free tortillas
40 Min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 godz. 45 min
Gluten-Free Pizza Dough
1 Std. 10 Min
Gluten free flour mix
10 Min