Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's cheese filling
- 50 g eschalots
- 160 g goat's cheese
- 30 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp sherry vinegar
- 1 tbsp honey
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Cheese puffs
- 130 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
- 125 g water
- 125 g full cream milk
- 70 g unsalted butter, cut into pieces
- ½ tsp salt
- 150 g plain flour
- 3 eggs
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 328.8 kJ / 78.3 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 94.8 mg
Alternatieve recepten
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 Std.
Spiced red wine pears
45min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 Std. 30 Min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Crème brûlée
7h
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Mini French apple cakes
1h 35min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 Min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1 Std. 30 Min