Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g vermicelli noodles
- 10 g dried shiitake mushrooms, cut into pieces
- boiling water, for soaking
- 30 g eschalot, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh coriander, leaves and stalks, torn into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 500 g pork mince
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tbsp soy sauce
- 18 spring roll pastry sheets
- water, for brushing
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 396.5 kJ / 94.4 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 237.2 mg
Alternatieve recepten
Pork gyoza with soy dipping sauce
1j
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Fresh pasta dough
1j
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Vegetable spring rolls
1j 10 menit
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 Std. 20 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 godz. 20 min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Wonton soup
1j
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min