Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g vermicelli noodles
- boiling water, for soaking
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 100 g cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 5 garlic cloves
- 20 g vegetable oil, plus etxra for deep frying
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 150 g fresh bean sprouts, cut into halves
- ½ tsp salt
- 12 spring roll pastry sheets
- water, for brushing
- sweet chilli sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568.2 kJ / 135.3 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 429.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza dough
1j
Pizza pockets
1h 50min
Samosa with fresh tomato chutney
2h
Aussie meat pies
2h
Hash browns with chive cottage cheese
1j 15 menit
Dim sum 'Shao mai'
2h
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 godz. 20 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26sa 15 dk
Cha gio (spring rolls)
55 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min
Pad see ew
30 menit
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35min