Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g vermicelli noodles
- boiling water, for soaking
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 100 g cabbage, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 5 garlic cloves
- 20 g vegetable oil, plus etxra for deep frying
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 150 g fresh bean sprouts, cut into halves
- ½ tsp salt
- 12 spring roll pastry sheets
- water, for brushing
- sweet chilli sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568.2 kJ / 135.3 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 429.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced lamb flatbread
2 Std.
Wonton soup
1j
Aussie meat pies
2 Std.
Pizza log
1 Std. 55 Min
Gozleme
1 godz. 40 min
Pretzels
1h 35 min
Three cheese pides
1 godz. 40 min
Wonton wrappers
55 Min
Beef buns
50min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Cha gio (spring rolls)
55 Min
Herb and garlic pull-apart bread
1h 35 min