Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 200 g milk
- 1 egg
- 40 g olive oil
- 150 g Greek-style natural yoghurt
- 2 tsp dried instant yeast
- 600 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp baking powder
- 1 tsp white sugar
- ½ tsp salt
Filling
- 150 g tasty cheese, cut into cubes
- 5 sprigs fresh mint, leaves only
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 40 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp paprika
- 500 g mince (chicken, beef or lamb)
- 1 tbsp plain flour
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g lemon juice
- 250 g feta cheese, crumbled
- olive oil spray, for frying
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1541.2 kJ / 366.9 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 386.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brunch bread
1h 15min
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Soft cinnamon doughnuts
50 min
Family chicken galette
1 godz. 55 min
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 Std. 20 Min
Spiced lamb flatbread
2h
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Ricotta gnocchi
2h
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min
Mexican stack
45 min