Apparaten en Accessoires
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 10min
24 pieces
Ingrediënten
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Citrus curd
-
orange juice (approx. ½ orange)30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
caster sugar110 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs2
Ricotta doughnuts
-
egg1
-
caster sugar120 g
-
plain flour150 g
-
full cream milk50 g
-
baking powder2 tsp
-
lemon zest only, grated, no white pith¼
-
vegetable oil for deep frying1500 g
-
ground cinnamon1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
188.7 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
2937.8 kJ /
699.5 kcal
Vetten
68.5 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
10.7 g
Koolhydraten
19.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Ricotta
7 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Apple fritters
1u.
Apple crumble meringue slice
2u. 45min
Fresh pasta dough
1u.
Crunchy caramel ice cream slice
24u. 35min
Davidson plum cheesecake slice
2u. 45min
Polish doughnuts
2u. 30min
Golden baklava
25u. 25min
Angel cake
5u. 15min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1u. 50min
Ombré cake
4u.
Mini lemon curd tarts
2u. 20min
Lemon and white chocolate lava cakes
30min