Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Honeycomb butter
- 100 g honeycomb, (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces
- 600 g pouring (whipping) cream
- 500 g chilled water
- 2 tbsp honey
Ricotta and banana pancakes
- 75 g unsalted butter, plus extra for frying
- 40 g caster sugar
- 3 tsp baking powder
- 2 eggs
- 300 g plain flour
- 500 - 570 g full cream milk
- 450 g ripe bananas, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4648.2 kJ / 1106.7 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 108.9 g
- Vetten
- 64.4 g
- Verzadigd vet
- 40.6 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1133.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1h
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Pumpkin pie porridge
20 min
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 Std. 20 Min
Banana and oat mini muffins
40min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1h
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30min
Better-for-you banana pancakes
30min