Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
TM6 TM5 TM31

Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter

4.3 (28 beoordelingen)

Ingrediënten

Ricotta

  • 1800 g full cream milk
  • 80 g white vinegar

Honeycomb butter

  • 100 g honeycomb, (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces
  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 500 g chilled water
  • 2 tbsp honey

Ricotta and banana pancakes

  • 75 g unsalted butter, plus extra for frying
  • 40 g caster sugar
  • 3 tsp baking powder
  • 2 eggs
  • 300 g plain flour
  • 500 - 570 g full cream milk
  • 450 g ripe bananas, thinly sliced

Voeding
per 1 portion
Calorieën
4648.2 kJ / 1106.7 kcal
Eiwitten
25.9 g
Koolhydraten
108.9 g
Vetten
64.4 g
Verzadigd vet
40.6 g
Vezels
3.7 g
Natrium
1133.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten