Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ricotta
- 1800 g full cream milk
- 80 g white vinegar
Honeycomb butter
- 100 g honeycomb, (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces
- 600 g pouring (whipping) cream
- 500 g chilled water
- 2 tbsp honey
Ricotta and banana pancakes
- 75 g unsalted butter, plus extra for frying
- 40 g caster sugar
- 3 tsp baking powder
- 2 eggs
- 300 g plain flour
- 500 - 570 g full cream milk
- 450 g ripe bananas, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4648.2 kJ / 1106.7 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 108.9 g
- Vetten
- 64.4 g
- Verzadigd vet
- 40.6 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1133.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pancake and fruit kebabs
1 Std.
Frozen breakfast yoghurt pops
8 Std. 20 Min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 Min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 Std. 25 Min
Immune boosting smoothie (Post-natal)
5min
Strawberry jelly boats
4 Std.
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Warming porridge
15min
Better-for-you banana pancakes
30 Min
Cacao banana porridge
15min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35 Min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 Min