Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dried fruit compote
- 500 g water
- 100 g raw sugar
- 1 cinnamon quill
- 4 whole cloves
- 1 lemon, zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith
- 50 g dried apricots
- 50 g dried pears
- 50 g pitted prunes
- 40 g dried apple
- 50 g dried peaches
- 1 tsp vanilla bean paste
Ricotta pancakes
- 440 g ricotta (see Tips)
- 190 g full cream milk
- 4 eggs, separated
- 180 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 pinch salt
- 50 g butter, for frying
- yoghurt, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2686.8 kJ / 639.6 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 81.9 g
- Vetten
- 26.5 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 456.1 mg
Alternatieve recepten
Grilled eggplant dip
2h
Better-for-you banana pancakes
30 min
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35 min
Cacao custard (Toddlers and beyond)
20 min
Pear berry cereal
10 min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1 Std. 50 Min
Plum and raspberry chia puddings
2 Std. 30 Min
Halva semifreddo
7 Std. 30 Min
Planked Amaretto peaches with ricotta
Geen beoordelingen
Coconut rice pudding with fresh mango
25 min
Healthy banana bread
1h 15min
Cacao banana porridge
15 min