Apparaten en Accessoires
Zucchini banana loaf
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 45min
10 portions
Ingrediënten
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing120 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces180 g
-
pecans60 g
-
hazelnuts skins on80 g
-
fresh rosemary leaves only (approx. 1 tsp) (optional)1 sprig
-
ripe bananas broken into pieces200 g
-
pitted Medjool dates130 g
-
eggs3
-
honey40 g
-
brown sugar (see Tips)60 g
-
almond milk (see Tips)40 g
-
spelt flour290 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
158.7 mg
Eiwitten
10.2 g
Calorieën
1855.9 kJ /
441.9 kcal
Vetten
25.6 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
14 g
Koolhydraten
41.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Nourish
80 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Zucchini pistachio loaf
1u. 30min
Chocolate sweet potato slice
1u. 15min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1u. 25min
Zucchini slice
45min
Healthy biscuits
35min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1u. 45min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Healthy banana bread
1u. 15min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25u. 20min
Apple cinnamon muffins
40min
Pumpkin loaf
1u. 45min
Basic berry muffins
40min