Apparaten en Accessoires
Cornbread with jalapeño honey butter
Voorbereiding 20min
Totaal 55min
12 portions
Ingrediënten
Jalapeño honey butter
-
fresh jalapeño chillies trimmed (see Tips)2
-
honey50 g
-
salted butter softened150 g
Cornbread
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)125 g
-
course polenta or cornmeal250 g
-
plain flour90 g
-
white sugar to taste30 g
-
salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
milk320 g
-
eggs3
-
olive oil60 g
-
frozen corn kernels (see Tips)60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
463.7 mg
Eiwitten
8.2 g
Calorieën
1415.6 kJ /
337.1 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
10.7 g
Koolhydraten
28.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Peanut and soba noodle slaw
20min
$250 chocolate chunk cookies
2u. 30min
Bagels with bacon jam and egg
3u. 20min
Cranberry Vinaigrette
5min
Scalloped Potatoes
2u. 30min
Potstickers
45min
Santa Maria Dry Rub
5min
Saffron arancini
25u. 25min
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2u.
Texas Cornbread
35min
Asparagus tart with sour cream pastry
2u.
Lime and chilli corn
40min