Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jalapeño honey butter
- 2 fresh jalapeño chillies, trimmed (see Tips)
- 50 g honey
- 150 g salted butter, softened
Cornbread
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 125 g cheddar cheese, cut into pieces (2 cm)
- 250 g course polenta or cornmeal
- 90 g plain flour
- 30 g white sugar, to taste
- 1 tsp salt
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 320 g milk
- 3 eggs
- 60 g olive oil
- 60 g frozen corn kernels (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1415.6 kJ / 337.1 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 463.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25sa 20 dk
Fresh pasta dough
1 Std.
Buttermilk corn cakes
25 Min
Café de Paris butter
25 Min
Herbed lavosh
55 dk
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Freekeh salad with pickled avocado
25 Std.
Smashed pea and bean dip
30min
Southern-style chilli with cornbread
2h 55min
Slow cooked Mexican beef
1 godz. 30 min
Texas Cornbread
35 Min