Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jalapeño honey butter
- 2 fresh jalapeño chillies, trimmed (see Tips)
- 50 g honey
- 150 g salted butter, softened
Cornbread
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 125 g cheddar cheese, cut into pieces (2 cm)
- 250 g course polenta or cornmeal
- 90 g plain flour
- 30 g white sugar, to taste
- 1 tsp salt
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 320 g milk
- 3 eggs
- 60 g olive oil
- 60 g frozen corn kernels (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1415.6 kJ / 337.1 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 463.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fresh pasta dough
1 godz.
Smoky chipotle beans
30min
Gingerbread ice cream
10hod. 20min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 min
Bagels with bacon jam and egg
3 Std. 20 Min
Jalapeño poppers
35 min
Southern-style chilli with cornbread
2h 55min
Semolina gnocchi with asparagus
1 godz. 15 min
Risotto verde (TM6)
30min
Teriyaki salmon bao
1 godz. 50 min
Green onion flatbreads
55 Min
Texas Cornbread
35 min