Apparaten en Accessoires
Cornbread with jalapeño honey butter
Voorbereiding 20min
Totaal 55min
12 portions
Ingrediënten
Jalapeño honey butter
-
fresh jalapeño chillies trimmed (see Tips)2
-
honey50 g
-
salted butter softened150 g
Cornbread
-
olive oil plus extra for greasing60 g
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)125 g
-
course polenta or cornmeal250 g
-
plain flour90 g
-
white sugar to taste30 g
-
salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
milk320 g
-
eggs3
-
olive oil60 g
-
frozen corn kernels (see Tips)60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
463.7 mg
Eiwitten
8.2 g
Calorieën
1415.6 kJ /
337.1 kcal
Vetten
21.3 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
10.7 g
Koolhydraten
28.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Baked artichoke dip
35min
Hot Fudge Sauce
1u. 20min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Cheese and jalapeño savoury hot cross buns
2u. 10min
White balsamic reduction
40min
Fresh pasta dough
1u.
Candied spiced pumpkin
24u. 30min
Gozleme
1u. 40min
Jalapeño poppers
35min
Texas Cornbread
35min
Pumpkin Scones
25min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4u.