Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 60 g white sugar
- 150 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 1 egg yolk
- 40 g cold water
Filling
- 100 g dark chocolate chips
- 300 g pecan halves
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 80 g white sugar
- 80 g brown sugar
- 50 g pure maple syrup, plus extra for brushing
- 2 eggs
- 3 egg yolks
- 1 tsp natural vanilla extract
- cream or ice cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3487 kJ / 830.2 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 59.4 g
- Verzadigd vet
- 21.1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 43.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional crème brûlée
25h
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
9h 40min
Almond and pear tart
40min
Chocolate Pecan Pie
1h 55min
Rosewater madeleines
30min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Pecan Pie Tarts
2h 25 min
Tiraccino
1h 5min
Chocolate fondants
30min
Pear and chocolate frangipane
2h
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Mini French apple cakes
1h 35min