![Caramel, date and walnut bundt Caramel, date and walnut bundt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6f7b8708-554f-4ffa-9447-2459ff619834/Derivates/7cc8e510-a28e-4201-83a2-491c8f82a3d9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel sauce
- 100 g pouring (whipping) cream
- 80 g brown sugar
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp natural vanilla extract
Bundt
- 60 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 150 g pitted dates
- 300 g water
- 2 tsp bicarbonate of soda
- 150 g raw sugar
- 3 eggs
- 1 tsp ground cinnamon
- 170 g self-raising flour
- 35 g desiccated coconut
- 150 g walnuts, halved, plus extra chopped for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1335.3 kJ / 317.9 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 256.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot Danish slice
40 мин.
Cotton soft Japanese cheesecake
1ч. 45 мин.
Red and green Christmas shortbread
2ч. 20 мин.
Torta caprese with raspberry jelly
2ч.
Triple layer bundt cake
1ч. 30 мин.
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Apple and date cake
1ч. 30 мин.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ч. 10 мин.
Almond and pear tart
40 мин.
Portuguese-style custard tarts
40 мин.
Torta caprese (flourless almond cake)
2ч.
Caribbean carrot cake
2ч. 10 мин.