Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramel sauce
- 100 g pouring (whipping) cream
- 80 g brown sugar
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp natural vanilla extract
Bundt
- 60 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 150 g pitted dates
- 300 g water
- 2 tsp bicarbonate of soda
- 150 g raw sugar
- 3 eggs
- 1 tsp ground cinnamon
- 170 g self-raising flour
- 35 g desiccated coconut
- 150 g walnuts, halved, plus extra chopped for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1335.3 kJ / 317.9 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 256.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond and pear tart
40 min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
Zebra bundt
1 Std. 10 Min
Lime sour cream bundt cake
50 min
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Yoghurt cake
1h 40 min
Soft date cake with walnuts
1 Std. 10 Min
Ginger bundt cake
1 Std.
Jamaican style ginger cake
1 Std. 20 Min
Apple and date cake
1h 30min
Cherry and peach loaf
1 godz. 55 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min