Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 300 g frozen pitted cherries, cut into halves
- 80 g Kirsch (see Tips)
- 1 tbsp white sugar
- 50 g water
- 1 tsp vanilla bean paste
Cake
- butter, to grease
- 150 g plain flour
- 200 g caster sugar
- 30 g cocoa powder
- ½ tsp salt
- 3 tsp baking powder
- 100 g water
- 90 g vegetable oil
- 3 eggs, separated
- 1 tsp vanilla bean paste
Assembly
- 30 g dark chocolate
- 400 g pouring (whipping) cream
- ½ tbsp caster sugar
- ½ tsp vanilla bean paste
- 4 tbsp Kirsch
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1603 kJ / 381.7 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 218.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterfly cakes
1h
Marble cake
2h
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Pineapple curd (TM6)
20min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2h 30min
Mini French apple cakes
1h 35min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min
Apple tea cakes
1h 10min
Buttermilk scones
35min