Apparaten en Accessoires
Soubise sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
600 g
Ingrediënten
-
vegetable oil20 g
-
brown onions cut into wedges300 g
-
unsalted butter30 g
-
water300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
pouring (whipping) cream20 g
-
plain flour30 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
nutmeg2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 600 g
Natrium
2071.9 mg
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
2855 kJ /
679.8 kcal
Vetten
52.7 g
Vezels
9 g
Verzadigd vet
23.3 g
Koolhydraten
41.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thickening with TM6
19 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1u.
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
2u.
Hong Kong-style roast pork belly
10u.
Lemon and Rosemary Infused Oil
15min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min
Cheat's mascarpone
22u.
Lychee Sorbet with Vodka
8u. 15min
Bordelaise Sauce
55min
Lemon caper butter
10min
Ice cream cookie bowls
6u. 15min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1u. 40min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min