Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Greek-style yoghurt
- 55 g natural yoghurt (see Tips)
- 900 g full cream milk (see Tips)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 50 g full cream milk powder (see Tips)
- 250 g water
- 30 g lemon juice (see Tips)
Honey walnuts
- 75 g walnuts
- 150 g honey
- 1 pinch ground cinnamon
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1161.4 kJ / 276.5 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 69.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandy custard (TM6)
15 dk
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Natural (plain) yoghurt
11 Std. 10 Min
Berry curd
15 dk
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13h
Custard (TM6)
15 dk
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Creamy vanilla yoghurt
13h
Pot-set plain yoghurt
12 Std.
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.