Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g pecans
- 200 g unsalted butter, cut into pieces
- 180 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 300 g self-raising flour
- 40 g lemon juice
- 70 g desiccated coconut
- 400 g feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- ½ tsp ground cinnamon
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2310.1 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 283.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Feijoa chutney
1h 15min
Ginger fluff
50 min
Feijoa celebration cake
1 Std. 30 Min
Pear and peach crumble
50 min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Ginger slice
1 godz. 35 min
Lolly cake
4h 5min
Cheese and bacon scones
35 min
Afghan biscuits
25 Min
Mini cheese scones with savoury butter
30 min