Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g oil
- 500 g brown onion, cut into halves, then cut into wedges (1 cm)
- 50 g beer (see Tips)
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 10 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2391.8 kJ / 569.5 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 40.8 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 688.9 mg
Alternatieve recepten
Bacon with chicken strips
15 dk
Runny custard
15 dk
Browned onions (200 g)
20 min
Peanut brittle
1 Std. 30 Min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Caramelised red onion chutney
24h
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 menit
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 dk
Custard (TM6)
15 dk
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 dk