Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g oil
- 500 g brown onion, cut into halves, then cut into wedges (1 cm)
- 50 g beer (see Tips)
- ⅛ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 10 g Dijon mustard
- 15 g honey
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2391.8 kJ / 569.5 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 40.8 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 688.9 mg
Alternatieve recepten
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Browned onions (200 g)
20 dk
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Mirepoix
15 dk
Chicken velouté meal (TM6)
45 Min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Bacon with chicken strips
15 dk
Sautéed leeks (200 g)
15 dk
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Caramelised Onions (200 g)
40 Min
Custard (TM6)
15 dk