Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pecan brittle
- 150 g pecan nuts
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 30 g unsalted butter, chilled and added to mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 tsp lemon juice (see Tips)
- 50 g vinegar
Maple Ice Cream
- 1 vanilla bean pod and seeds
- 40 g full cream milk
- 400 g pouring (whipping) cream
- 180 g pure maple syrup
- 30 g glucose syrup
- 6 egg yolks
- 1 pinch salt (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1866 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 30.3 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 42.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Naan bread
2u. 40min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 godz. 15 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Apple and cinnamon hot cross buns
2 Std. 20 Min
Charcoal bao buns
1 godz. 50 min
Pistachio cream madeleines
24h 35 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min