Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filo stacks
- 80 g shelled Brazil nuts (see Tips)
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 sheet filo pastry
- 5 tbsp icing sugar
Berry and cream filling
- 200 g thickened cream
- 100 g mascarpone cheese
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp icing sugar
- 120 g strawberries, trimmed and cut into thin slices (see Tips)
- fresh mint leaves only, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1413.6 kJ / 336.6 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 19.9 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 51.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot Danish slice
40 min
Haupia Pie
3h
Lemon Curd and Nectarine Tart (TM5)
Keine Bewertungen
Hazelnut torte
3h 15 min
Cherry delight
15 min
Melon salad with herb and garlic bread
2h 5min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Golden baklava
25 godz. 25 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Brioche fruit tarts
4 Std.
Chocolate and red wine cake with pears
1 Std. 20 Min
"Little house" slice
6h 30min