Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filo stacks
- 80 g shelled Brazil nuts (see Tips)
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 sheet filo pastry
- 5 tbsp icing sugar
Berry and cream filling
- 200 g thickened cream
- 100 g mascarpone cheese
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp icing sugar
- 120 g strawberries, trimmed and cut into thin slices (see Tips)
- fresh mint leaves only, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1413.6 kJ / 336.6 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 19.9 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 51.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Golden baklava
25 godz. 25 min
Hazelnut Bavarian
6hod. 25min
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3 godz.
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Banana split
24 godz. 30 min
Pistachio and Almond Filo Coil
1h 15min
Couscous with lamb and vegetables
50 min
Moscato panna cotta with pistachios
6hod. 25min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min