Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil, plus extra to coat potatoes
- 1 lemon, zest only, finely grated, no white pith
- 8 sprigs fresh thyme
- 4 garlic cloves, thinly sliced
- 2 chicken Marylands (approx. 750 g), skin on
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 potatoes, peeled and cut into cubes
- 1 pinch sea salt, to taste
- 200 - 300 g mixed vegetables (e.g. beans, carrots, broccoli)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4836.7 kJ / 1156 kcal
- Eiwitten
- 69.8 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 72.9 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 601.7 mg
Alternatieve recepten
Stir-fry beef bowl
35 min
All-in-one chicken dinner
50 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 Std. 30 Min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 godz. 15 min
Beef "Burgundy"
40 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min