![Veal pizzaiola Veal pizzaiola](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91e7fe6628f91995e941b42a771c4188/Derivates/4157ef84079e917fec83bcc82cb633268c9bf4b2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 sprig fresh oregano, leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
- 250 g potatoes, thinly sliced (approx. 1-2 mm)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 400 g canned diced tomatoes
- 40 g pitted Kalamata olives, sliced
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g broccoli, broken into florets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1369.3 kJ / 327.3 kcal
- Eiwitten
- 30.4 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 411.5 mg
Alternatieve recepten
Pork cannelloni with vegetable sauce
1hod.
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40min
Honey and herb pork loin
4 Std. 10 Min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 Std.
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Tortellini soup
20 Min
Beef goulash with dumplings
1hod. 45min
Chicken pesto pasta
30min
Chicken and pesto risoni
35 min