Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g veal scallopini, cut into strips (4 cm) (see Tips)
- 20 g cornflour
- 60 g soy sauce
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 800 g potatoes, peeled and cut into wedges
- 400 g button mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 20 g tomato paste
- 100 g sour cream (see Tips)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Worcestershire sauce (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2255 kJ / 536.8 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 2748.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min
Pork fillet with mustard
35 min