Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g brown onions, cut into halves
- 100 g bacon cubes
- 500 - 600 g pork tenderloins
- 2 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 1 - 1 ½ tsp ground sweet paprika
- 6 - 8 slices lean bacon, smoked (60-80 g)
- 500 g preserved sauerkraut
- 1 dried bay leaf (optioneel)
- 3 juniper berries (optioneel)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut into pieces (3 cm)
- 3 tbsp oil, for frying
- 250 g onions, cut into halves
- 140 g full cream milk
- 40 g unsalted butter
- 2 - 3 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2467 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1ωρ.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 λεπτ.
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Turkey meatballs in dill sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2u. 15min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1ωρ. 10 λεπτ.
Pork fillet with mustard
35min