Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meatballs
- 80 g day-old bread, torn into pieces (3 cm)
- ½ brown onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp oil, for frying
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 eschalot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into thin slices
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 200 g pouring (whipping) cream
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1472.4 kJ / 350.6 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 473.7 mg
Alternatieve recepten
Lamb and feta meatballs
30min
Beef stroganoff
35min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Pork and apple cider stew
1h 40 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Meatballs in red pepper sauce
30min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 Min
Lamb spezzatino
1h 45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Beef ragu
1 Std. 25 Min