Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- 100 g dry Marsala wine
- 200 g fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
- 250 g mascarpone cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2780.6 kJ / 662.1 kcal
- Eiwitten
- 51.2 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 29.9 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 653.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef "Burgundy"
40 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Beef spezzatino
1sa 45 dk
Pork fillet with mustard
35 min
Lamb spezzatino
1sa 45 dk
Mushroom and bacon pasta
30 min
Chicken chasseur
1 godz. 50 min
Beef Burgundy
1sa 45 dk
Beef ragu
1h 25 min