Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- 100 g dry Marsala wine
- 200 g fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
- 250 g mascarpone cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2780.6 kJ / 662.1 kcal
- Eiwitten
- 51.2 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 45 g
- Verzadigd vet
- 29.9 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 653.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 Std. 5 Min
Lamb spezzatino
1h 45min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Pork fillet with mustard
35 Min