Pork in creamy Marsala wine sauce

Pork in creamy Marsala wine sauce

4.4 88 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • brown onion cut into halves
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • unsalted butter cut into pieces
    80 g
  • pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
    4
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • gluten free flour (see Tips)
    2 tbsp
  • dry Marsala wine
    100 g
  • fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters
    200 g
  • mascarpone cheese
    250 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 662.1 kcal / 2780.6 kJ
Eiwitten 51.2 g
Vetten 45 g
Koolhydraten 8.7 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 29.9 g
Natrium 653.9 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...