
Apparaten en Accessoires
Pork in creamy Marsala wine sauce
Voorbereiding 20min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
pork fillets (approx. 800 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)4
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
gluten free flour (see Tips)2 tbsp
-
dry Marsala wine100 g
-
fresh mixed mushrooms of choice, cut into slices or quarters200 g
-
mascarpone cheese250 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
662.1 kcal /
2780.6 kJ
Eiwitten
51.2 g
Vetten
45 g
Koolhydraten
8.7 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
29.9 g
Natrium
653.9 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland