Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 8 fresh sage leaves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 60 g butter, cut into cubes
- ½ fennel bulb, trimmed and thinly sliced
- 4 eschalots, peeled and cut into halves
- 2 shortcut bacon rashers, cut into strips
- 1 parsnip (approx.110 g), cut into pieces (2-3 cm)
- 2 carrots (approx. 90 g), cut into pieces (2-3 cm)
- 400 g pork fillet, cut into cubes
- 50 g pearl barley
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g alcoholic apple cider
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3435.6 kJ / 821.2 kcal
- Eiwitten
- 55.8 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 14.6 g
- Natrium
- 505.6 mg
Alternatieve recepten
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Pork fillet with mustard
35 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Beef Burgundy
1sa 45 dk
Beef goulash with dumplings
1sa 45 dk
Spiced lamb pie
40 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min