Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 8 fresh sage leaves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 60 g butter, cut into cubes
- ½ fennel bulb, trimmed and thinly sliced
- 4 eschalots, peeled and cut into halves
- 2 shortcut bacon rashers, cut into strips
- 1 parsnip (approx.110 g), cut into pieces (2-3 cm)
- 2 carrots (approx. 90 g), cut into pieces (2-3 cm)
- 400 g pork fillet, cut into cubes
- 50 g pearl barley
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g alcoholic apple cider
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3435.6 kJ / 821.2 kcal
- Eiwitten
- 55.8 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 14.6 g
- Natrium
- 505.6 mg
Alternatieve recepten
Lamb Moussaka
1h 30min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Guinness beef pies
2h 15 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef stroganoff
35min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Pork with black bean sauce
30min
Beef and mushroom hot pot
2h