Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g pork tenderloin, all visible fat removed and cut into pieces (2 cm)
- 150 g diced bacon
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 2 tsp ground smoked paprika
- ¼ tsp chilli powder
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp tomato paste
- 2 tsp English mustard
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 3 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 tbsp natural yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1768.8 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 16.8 g
- Natrium
- 1750.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef "Burgundy"
40 min
Beef stroganoff
35 min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Lamb spezzatino
1sa 45 dk
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Pork and apple cider stew
1h 40min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Hunters' stew
1h
Beef ragu
1h 25 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min