Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 250 g pork tenderloin, all visible fat removed and cut into pieces (2 cm)
- 150 g diced bacon
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 2 tsp ground smoked paprika
- ¼ tsp chilli powder
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp tomato paste
- 2 tsp English mustard
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 3 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 tbsp natural yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1768.8 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 16.8 g
- Natrium
- 1750.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken cacciatore
50 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1sa
One pot pasta with chorizo
35 dk
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 dk
Mexican cottage pie
1sa 30 dk
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 dk
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Pork with black bean sauce
30 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min