Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dried black-eyed beans (see Tips)
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion, cut into halves
- 20 g oil
- 250 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 5 potatoes (approx. 350 g), cut into cubes (3-4 cm)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 300 g cabbage, shredded
- 1 lime, juice only
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- crusty bread, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2325.3 kJ / 553.6 kcal
- Eiwitten
- 28.4 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 1542.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanish green lentil and chorizo soup
12sa 45 dk
Sausage and butter bean winter stew
25 dk
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1sa 15 dk
Mexican chicken stew
40min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 dk
Sausage ragu with orecchiette
1sa
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Chorizo and chicken pasta
50min
One pot pasta with chorizo
35min
Chorizo meatballs and potato stew
40min