Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dried black-eyed beans (see Tips)
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion, cut into halves
- 20 g oil
- 250 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 5 potatoes (approx. 350 g), cut into cubes (3-4 cm)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 300 g cabbage, shredded
- 1 lime, juice only
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- crusty bread, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2325.3 kJ / 553.6 kcal
- Eiwitten
- 28.4 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 1542.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli con carne
40min
Tuscan bean soup
40min
Beef and pepper ragu
2h 15 min.
Southern-style pork and bean casserole
40min
Vegetable soup
35min
Mexican chicken stew
40min
Tuscan bean soup
30min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Lentil hotpot
12h 45min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Barley, bacon and chorizo soup
50min