Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soutzoukakia
- 2 garlic cloves
- 80 g brown onion (approx. ½ onion)
- 50 g olive oil
- 60 g breadcrumbs
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g dry white wine
- 500 g beef mince
Sauce
- 50 g olive oil
- 400 g canned whole tomatoes
- 100 g dry white wine
- 2 tsp sugar (optional)
- 1 tsp dried oregano
- 30 g tomato paste
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g water
- 200 g white rice (medium-grain), rinsed
- olive oil, to grease
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3052.3 kJ / 729.5 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 51 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1483.6 mg
Alternatieve recepten
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Keftethes (Greek meatballs)
40 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Sausage ragu with orecchiette
1j
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1j
Paprika chicken with sour cream sauce
1j 15 menit
Beef ragu
1h 25min