Apparaten en Accessoires
Keftethes (Greek meatballs)
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only (see Tips)2 sprigs
-
olive oil plus 2-3 tablespoons extra for frying50 g
-
lamb mince broken into pieces (see Tips)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
breadcrumbs60 g
-
dried oregano1 tsp
-
plain flour for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
501.8 mg
Eiwitten
19.7 g
Calorieën
1164.5 kJ /
277.2 kcal
Vetten
16.4 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
12.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Postcards from Greece
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Tzatziki
15min
Guacamole
10min
Gozleme
1u. 40min
Roasted carrot dip
1u.
Prawn saganaki with feta
35min
Lamb Kibbeh
1u. 30min
Tarator (tahini dip)
5min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1u. 30min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1u.
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min
Bourbon pork ribs
5u. 50min
Chocolate fondant cake
40min