Apparaten en Accessoires
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
28 pieces
Ingrediënten
Pasta dough
-
plain flour200 g
-
sea salt (optional)¼ tsp
-
eggs2
-
water2 tbsp
Spinach filling
-
lemon zest only, no white pith1
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh baby spinach120 g
-
water300 g
-
ricotta (see Tips)250 g
Tomato sauce
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned tomatoes400 g
Ravioli
-
egg lightly beaten (see Tips)1
-
water to boil
-
sea salt (optional)2 tsp
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
Parmesan cheese grated, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
206.3 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
292 kJ /
69.8 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
7.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Baby and toddler
30 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 Min
Lime and coconut mini bundts
40 Min
Molten chocolate cake
45 Min
Kumara (sweet potato) bites (9 months+)
55 Min
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35 Min
No-cook jam
24 Std. 15 Min
Vegan coffee smoothie
10 Min
Boston baked beans
30 Std. 45 Min
Banana coconut custard (6-9 months)
15 Min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 Std.
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 Std. 20 Min
Cheese and bacon rolls
2 Std.