![Ricotta and spinach ravioli (9 months+) Ricotta and spinach ravioli (9 months+)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a7b9b11c4139737ff409e5c4c375d99f/Derivates/6595aa581ff62017dddcb47e8cdf2e8c320d87fa.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta dough
- 200 g plain flour
- ¼ tsp sea salt (optional)
- 2 eggs
- 2 tbsp water
Spinach filling
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 120 g fresh baby spinach
- 300 g water
- 250 g ricotta (see Tips)
Tomato sauce
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g canned tomatoes
Ravioli
- 1 egg, lightly beaten (see Tips)
- water, to boil
- 2 tsp sea salt (optional)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Parmesan cheese, grated, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 292 kJ / 69.8 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 206.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Hidden veg sausage rolls
45 Min
Tandoori paneer pizza
1h 30min
Waffles
25 Min
Banana bread
1h 40min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 Min
Vegemite® and cheese scrolls
1j 35 menit
Traditional sausage rolls
50 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Thermomumma white sandwich bread loaf
2h 35min
No fail mash potato
20 Min
Tomato passata
1h 40min