Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta dough
- 200 g plain flour
- ¼ tsp sea salt (optional)
- 2 eggs
- 2 tbsp water
Spinach filling
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 120 g fresh baby spinach
- 300 g water
- 250 g ricotta (see Tips)
Tomato sauce
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g canned tomatoes
Ravioli
- 1 egg, lightly beaten (see Tips)
- water, to boil
- 2 tsp sea salt (optional)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Parmesan cheese, grated, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 292 kJ / 69.8 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 206.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
No fail mash potato
20 min
Chinese egg noodles
1h
Pizza dough
1h
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1h
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20 min
Crunchy fish fingers (9 months+)
30min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15min
Soft Chinese bread rolls
1h 20 min
Traditional sausage rolls
50min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35 min