Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta dough
- 200 g plain flour
- ¼ tsp sea salt (optional)
- 2 eggs
- 2 tbsp water
Spinach filling
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 120 g fresh baby spinach
- 300 g water
- 250 g ricotta (see Tips)
Tomato sauce
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g canned tomatoes
Ravioli
- 1 egg, lightly beaten (see Tips)
- water, to boil
- 2 tsp sea salt (optional)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Parmesan cheese, grated, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 292 kJ / 69.8 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 206.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional sausage rolls
50 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Chicken bites (9 months+)
35 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 Std. 20 Min
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15 min
Freeform basic bread
1 Std. 35 Min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2 Std. 20 Min
Greek pita breads
1h 15min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Apple, date and banana porridge (first foods)
15 min