Apparaten en Accessoires
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
28 pieces
Ingrediënten
Pasta dough
-
plain flour200 g
-
sea salt (optional)¼ tsp
-
eggs2
-
water2 tbsp
Spinach filling
-
lemon zest only, no white pith1
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh baby spinach120 g
-
water300 g
-
ricotta (see Tips)250 g
Tomato sauce
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned tomatoes400 g
Ravioli
-
egg lightly beaten (see Tips)1
-
water to boil
-
sea salt (optional)2 tsp
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
Parmesan cheese grated, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
206.3 mg
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
292 kJ /
69.8 kcal
Vetten
3.2 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
7.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Baby and toddler
30 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Rye sourdough starter powder
24u. 10min
Chinese Tea Eggs
1u.
Vegan bolognese
50min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Geen beoordelingen
Four Heavenly Kings
Geen beoordelingen
Mini Burgers
2u. 40min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1u.
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55min
Empanada pastry
45min
Crumbs chocolate chip cookies
1u. 10min
Power green smoothie
5min