Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red pesto
- 85 g semi sun-dried tomatoes
- 25 g macadamia nuts (see Tips)
- 20 g olive oil
- 15 g Parmesan cheese (see Tips)
- 1 garlic clove
- 15 g roasted whole red pepper strips
- 1 tsp tomato paste
- 10 - 20 g fresh basil, leaves only
- 10 g pitted Kalamata olives (optional)
- 30 g Greek-style natural yoghurt (see Tips)
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
Salad
- 500 g baby red potatoes, cut into thick slices (1 cm - see Tips)
- 500 - 700 g chicken breast fillet, cut into cubes (approx. 3 cm)
- 500 g water
- 60 g fresh baby spinach
- 20 g macadamia nuts, chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1352.1 kJ / 321.9 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 526.6 mg
Alternatieve recepten
Turkey taco salad bowl
15min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
Chicken and warm potato salad
55 dk
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 godz. 15 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Sour cream and chicken enchiladas
1sa 10 dk
Chicken and spinach enchiladas
40 min
All-in-one chicken dinner
50 min
Sticky chicken
24h 35min
LCHF chicken Kyivs
40 min