Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Red pesto
- 85 g semi sun-dried tomatoes
- 25 g macadamia nuts (see Tips)
- 20 g olive oil
- 15 g Parmesan cheese (see Tips)
- 1 garlic clove
- 15 g roasted whole red pepper strips
- 1 tsp tomato paste
- 10 - 20 g fresh basil, leaves only
- 10 g pitted Kalamata olives (optional)
- 30 g Greek-style natural yoghurt (see Tips)
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
Salad
- 500 g baby red potatoes, cut into thick slices (1 cm - see Tips)
- 500 - 700 g chicken breast fillet, cut into cubes (approx. 3 cm)
- 500 g water
- 60 g fresh baby spinach
- 20 g macadamia nuts, chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1352.1 kJ / 321.9 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 526.6 mg
Alternatieve recepten
Beef fajitas
30min
Sticky sesame chicken
40min
Seared steak and rocket salad
20min
Chicken picadillo cups
40min
Sticky chicken
24h 35min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
LCHF chicken Kyivs
40min
Turkey taco salad bowl
15min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Curried chicken salad wraps
50min