Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Danish feta (1 block)
- 400 g mini Roma tomatoes, at room temperature
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 small onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- ground black pepper, to season
- 1500 g water
- 1 tsp sea salt
- 200 g dried pasta of choice
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1995.7 kJ / 475.2 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1119.4 mg
Alternatieve recepten
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Spaghetti carbonara
35 min
Pasta primavera
1 godz.
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Quick fix noodles
15min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 Std. 10 Min
Penne and vegetables
35 min
Quick veggie pasta salad
30min
Mexican one-pot pasta
30min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min