Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 20 g oil
- 350 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 140 g tomato paste
- 35 g pitted prunes, cut into halves
- ¼ tsp ground black pepper
- salt, to taste
- 4 dried bay leaves
- ½ tsp paprika
- 20 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 280 g pork loin, cut into pieces (2 cm)
- 280 g beef fillet steak (porterhouse), cut into pieces (2 cm)
- 200 g sausage (kielbasa), cut into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 400 g sauerkraut (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1689 kJ / 402.2 kcal
- Eiwitten
- 38.2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 1942.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Layered lamb curry
1 godz.
Caribbean stew and steamed rice cups
9 godz. 15 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.